Wilt u ons helpen met de Grote Clubkas campagne van de Rabobank?
Dan kunt u via de onderstaande knop naar de stem pagina!

Help K.V. de Toekomst met de Rabobank Clubkas Campagne

Graag willen wij u , als klootschietvereniging De Toekomst , vragen om in het kader van de “Grote Clubactie van de Rabobank” uw stem uit te brengen op onze club.

Onze club , opgericht in 1934 , is niet alleen druk met het spelen van klootschietwedstrijden op het sportpark in Berghuizen, maar kent ook een aantal sociale buurtactiviteiten.

Sinds tientallen jaren wordt er door onze leden oud papier opgehaald in uw buurt. Daarnaast wordt er gecollecteerd voor de Hartstichting. Het paasvuur wordt ook sinds mensenheugenis georganiseerd door een clublid. Mocht de jaarlijkse kerkviering bij het Mariakapelletje buiten geen doorgang kunnen vinden , wordt onze kantine hiervoor gebruikt.

Daarom vragen wij u ook , indien bankierend bij de Rabobank , om uw stem zodat wij in de toekomst deze activiteiten kunnen voortzetten.

Natuurlijk begrijpen wij dat , wanneer u lid bent van een andere vereniging , uw voorkeur hiernaar uitgaat. U kunt dan echter de derde overgebleven stem aan ons schenken.

Onze leden hebben wij gevraagd om de derde stem uit te brengen aan de voetbalvereniging Berghuizen of de tennisvereniging Zuid- Berghuizen.

Categorieën: Geen categorie